Skip to content
DUIDELIJK & BETROUWBAAR
KLEINE AANTALLEN MOGELIJK
GRATIS DIGITALE DRUKPROEF
ONLINE OFFERTE & BESTELLEN

Over promotieartikelen.be en promotieartikelen.nl

Over promotieartikelen.be/nl

Wij zijn specialisten in bedrukte en onbedrukte promotieartikelen voor elke gelegenheid. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan promotieartikelen: van tassen, pennen, sleutelhangers en paraplu's tot powerbanks, zweetbandjes en USB sticks.

Ook voor kleding en werkkleding kun je terecht bij promotieartikelen.be/nl. Voor een zeer uitgebreid assortiment aan kleding voor dagelijks gebruik, maar ook voor de meest veeleisende werkplekken ben je bij ons aan het juiste adres. Kleding, en in het bijzonder werkkleding en persoonlijke beschermingsmaterialen (PBM's), zijn een specialiteit van ons. Al vanaf 1 stuk volledig te personaliseren! Maar wil je er enkele tientallen of honderden aanschaffen, dan kan dat natuurlijk ook. Altijd met een snelle en persoonlijke service en kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze promotieartikelen zijn ideaal voor beurzen, events, teambuildings, klantbijeenkomsten, trainingen of bijvoorbeeld als relatiegeschenk bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen en jubilea. Maar ook als kerstcadeau voor uw medewerkers is een mooi artikel van goede kwaliteit een schot in de roos.
Maak de promotieartikelen nog persoonlijker door ze te laten bedrukken met een bedrijfslogo. Wij denken graag met je mee om het ideale promotieartikel te vinden voor je bedrijf. Zit het ideale product of model er niet tussen? Dan kunnen we een ander product zoeken of een artikel geheel op maat laten maken.

 

 

Bestel online bedrukte en onbedrukte promotieartikelen, scherp geprijsd!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief met speciale aanbiedingen.