Skip to content
DUIDELIJK & BETROUWBAAR
KLEINE AANTALLEN MOGELIJK
GRATIS DIGITALE DRUKPROEF
ONLINE OFFERTE & BESTELLEN

Wilt u een praktisch relatiegeschenk of promotieartikel ontwikkelen? Kies voor een notitieboek! Promotieartikelen.nl/.be heeft een zeer ruim aanbod met schriften, schrijfblokken of notitieboekjes in uiteenlopende kleuren en formaten en gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Van kurk tot karton en van runderhuid tot kunstleer. Lees gauw verder!

U wilt een promotieartikel ontwikkelen dat u kunt weggeven aan uw klanten, relaties, medewerkers, beursbezoekers of de bezoekers van uw open dag. Maar welk geschenk kiest u? Maak uw keuze voor een notitieboek! Een notitieboek is een zeer handige accessoire die altijd van pas komt. Zo kan de gebruiker het notitieboek op zijn bureau leggen en er tijdens het werk notities in bijhouden. Het boekje kan gemakkelijk in de laptoptas gestopt worden en meegenomen worden naar klantafspraken om aantekeningen te maken. En het notitieboek komt ook zeer goed van pas in de privésituatie. Maak bijvoorbeeld lijstjes in het boekje, zoals een inpaklijst voor vakantie, een boodschappenlijst of een lijst met gasten voor uw feest.

Zakelijke leverancier van schriften, schrijfblokken of notitieboekjes

Wanneer u op zoek bent naar een mooi notitieboek, dan bent u bij Promotieartikelen.nl/.be aan het juiste adres! Wij zijn uw zakelijke leverancier voor tal van kantooraccessoires, relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen, waaronder schriften, schrijfblokken of notitieboekjes. Wij kunnen kleine aantallen leveren, maar ook zeer grote orders. De boeken in ons assortiment zijn beschikbaar in tal van uitvoeringen, formaten, kleuren, materialen en prijsklassen. We hebben schriften, schrijfblokken of notitieboekjes met harde en soft touch kaften. Schriften, schrijfblokken of notitieboekjes met elastieksluiting en paginalint. Voorzien van gelinieerd papier of blanco vellen. Ringbandnotitieboeken en notitieboeken met bijpassende pen. En boeken van kurk, (gerecycled) karton, runderhuid, kunstleer en PVC. Bekijk op deze pagina alle mogelijke schriften, schrijfblokken of notitieboekjes van Promotieartikelen.nl/.be en vraag een prijsopgave aan!

Bedrukte schriften, schrijfblokken of notitieboekjes bestellen

Bent u enthousiast geworden over onze mogelijkheden in schriften, schrijfblokken of notitieboekjes? Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om de schriften, schrijfblokken of notitieboekjes te bedrukken! Zo kunt u de boeken laten bedrukken met uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam, slogan of persoonlijke boodschap, zodat de schriften, schrijfblokken of notitieboekjes een persoonlijk tintje krijgen. Wilt u meer weten over de bedrukkingsmogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie! Wij lichten de mogelijkheden graag aan u toe. 

Bestel online bedrukte en onbedrukte promotieartikelen, scherp geprijsd!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief met speciale aanbiedingen.